Zakelijk en privé goed afgestemd

Als ondernemer wilt u vrijuit kunnen ondernemen. Het ondernemerschap kent veel voordelen, maar er zijn bepaalde zaken die u zelf moet regelen. Deze worden niet meer via een werkgever of overheid geregeld. Het is goed om deze risico’s in beeld te hebben. Zakelijke risico’s kunnen uw privésituatie beinvloeden. Bent u bekend met deze risico’s?

Wat gebeurt er als u ziek raakt? Draait het bedrijf dan gewoon door? Hoe afhankelijk bent u van inkomen uit uw onderneming of heeft uw partner een goede baan? Hoe komt het bij overlijden? Heeft u iets geregeld voor de oude dag?

Dijkstra MKB Advies helpt u graag om risico’s inzichtelijk te maken en u te begeleiden naar specialisten die samen met u kijken of deze risico’s voor u aanvaardbaar zijn of dat u deze risico’s wilt afdekken.

Sparringpartner

Hulp bij (financiele) tegenwind

Als ondernemer krijgt u met veel zaken te maken waarbij er soms behoefte is om met een onafhankelijk en objectief iemand te sparren. De afgelopen 15 jaar ben ik veel bij ondernemers over de vloer geweest en heb ik heel veel verschillende situaties gezien. Mijn ervaring deel ik graag. Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk en kan ik u in contact brengen met andere ondernemers of specialisten. Ik geloof in de kracht van (regionale) samenwerking!

Krijgt u te maken met (financiele) tegenwind of een uitdaging waarvan u denkt: hoe moet ik daar verder mee? Neem dan contact op met Dijkstra MKB Advies. Ik help u graag!