Dijk van een advies met de puntjes op de i

De werkwijze is als volgt: 

Kennismaking:
We maken kennis onder het genot van een kop koffie (of thee). Om u optimaal te kunnen adviseren en alle mogelijke risico’s goed ik kaart te kunnen brengen ben ik geintereseerd in u en uw onderneming. We bespreken uw plannen en ambities en ik maak een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw financieringsvraagstuk. Dit eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. 

Adviesplan schrijven:
Na de eerste inschatting van de haalbaarheid van uw financieringsvraagstuk ontvangt van mij een offerte. Ik werk transparant en zonder provisies zodat u weet waar u aan toe bent. Na ontvangst van uw akkoord ga ik aan de slag met het schrijven van een onderbouwd adviesplan. Alleen goed voorbereidde en onderbouwde plannen hebben kans van slagen. Ik bespreek het adviesplan persoonlijk met u. We bespreken de verschillende financieringsvormen (bancaire leningen, kredieten, lease, crowdfunding, private investeerders, subsidies en garantieregelingen voor het MKB) en ik geef u advies welke financieringsbron of een combinatie van verschillende bronnen voor uw vraagstuk het meest passend zouden kunnen zijn.

Financieringsaanvraag indienen:
Ik dien het adviesplan in bij geselecteerde geldverstrekkers zoals besproken bij de bespreking van het adviesplan. Soms wil een geldverstrekker een persoonlijk gesprek met u. Ik ga (indien gewenst) dan met u mee om uw plannen toe te lichten. Ik onderhoud doorlopend contact met de geldverstrekker en informeer u over de voortgang van de aanvraag.

Beste deal kiezen:
Op basis van de aanvraag komen er diverse voorstellen binnen. In nauw overleg kiezen we de meest passende MKB financiering. 

Financiering geregeld:
Nadat u een voorstel heeft geaccepteerd begeleid ik de afwikkeling van de verstrekking van de financiering (o.a. tijdsplanning en contact met een notaris). Ook evalueer ik graag het traject alvorens we ‘oant sjen!’ zeggen.

Bent u ondernemer met een bedrijf in de regio Noordoost Friesland of op één van de eilanden Ameland of Schiermonnikoog? En heeft u hulp nodig bij het realiseren van een MKB financiering?  Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat Dijkstra MKB Advies voor u kan betekenen.