De MKB sector is de motor van de Nederlandse economie. Deze sector heeft het moeilijk met het verkrijgen van financieringen. Banken staan steeds verder van de klant af en een MKB ondernemer heeft vaak geen vast aanspreekpunt bij een bank. Financieren in MKB is altijd maatwerk en is een complexe zaak. Met 15 jaar ervaring als Accountmanager MKB bij een Nederlandse grootbank weet Dijkstra MKB Advies welke mogelijkheden er zijn en wanneer deze het beste toegepast kunnen worden. Het goed in kaart brengen van risico’s en een goed doordacht plan zijn cruciaal voor het verkrijgen van een financiering.

Dijkstra MKB Advies staat aan de kant van de ondernemer en helpt u als onafhankelijk adviseur graag bij het verkrijgen van een passende MKB financiering. Dijkstra MKB Advies is een onafhankelijk financieel adviseur die het MKB in de regio wil ontzorgen bij het verkrijgen van een passende MKB financiering en die startende ondernemers wil helpen hun ondernemers dromen te realiseren.

Diensten op een rij:

“Het is mijn doel om financiering toegankelijk te maken voor elke ondernemer in de regio. Of het nu gaat om starters of bestaande ondernemers, als financieel adviseur span ik mij maximaal in voor het verkrijgen van de gewenste financiele middelen. Ik werk onafhankelijk van financiers. Zo kan ik u gegarandeerd begeleiden naar de best passende geldverstrekker” aldus Jan-Tsjerk Dijkstra.